Diskuse

Jezevec a Panda

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trochu odbočím od tématu. Tuhle jsem hlídal vnučku a chtěla shlédnout pohádku o krtečkovi. Tak jsem zagůgloval a s hrůzou sledoval čínskou verzi krásných Millerových pohádek. Pochopitelně přibyla panda - leč naopak se vytratila poetičnost a české domácí prostředí.

Nechci křivdit ppMZ , ale vím , že s krtečkem operoval před čínskými soudruhy při jedné ze svých cest do Kitaje.

Nijak zvlášť se o toto nezajímám , leč pokud si vzpomínám , soud zakázal autorově vnučce pokračovat v "krtčí" sérii svého dědečka. Mno , čínští soudruzi to zřejmě umějí lépe....,.RvRvRv

2 0
možnosti

Apolitická poznámka. Náš, dětský krtek byl vyvrřcholením umu poetiky, něhy a přirozenosti. Mj. výtečný vývoz artikl, protože nemluvil. Vydával zvuky - různá citoslovce, ale dítě - dospělý mu rozuměl! Rozvoj fantazie a přirozenosti.Opět dítě bude tvrdit, že kráva je fialková Milka a vedle krtince za zahradě bydlí Panda. Mám výmluvu pro vnuka, osedlala Krtkovo auto a ze zahrady odjela :-)

0 0
možnosti
Foto

:-) dilema...pandopár znamená víc než náklady na tour jezevec. Dal by se udělat kompromis... jedna pouhá panda - vedle výběh pro jezevce. Hejtmani a starostové by s celými kraji jezdili za jezevcem, výběh z peněz daňového poplatníka -fifty fifty...Ale?! Vstupné se nevejde do pokladny, inu co s ním? Přivézt další pandu. Další návštěvy dva(tři) v jednom, popularita roste nejen pandám...ále... blbost. Počty volebních období mají svá pravidla... zaplaťpanda:-)

a Vám karmaR^

3 0
možnosti

S Pandou je problém, fakt žere pouze Bambus! Na ten dotace nejsou. Postupně ovšem vzniká dobrý nápad! Pražská ZOO, může vcelku bez finančních nároků výběh využít! Jezevec hradní by byl ladný, ANO, přispělo s nápadem Čápa a soudruzi z koutku žádají zvíře své - Klokana rudého! To vše by bylo dobře vybalancované - Jezevec mluvit nemusí, již všechno přece v lese již řekl. Čáp by dělal mocné kroky a stále klapal zobákem - Nic se mu nestane, je Zákonem chráněným. No a Klokan to je jasné. Dělá mocné přískoky - dle potřeb i poskoky, s Čápem se snáší a taky má kapsu! Kapsa, symbol doby - velmi dobrý! A už chybí pouze ten poslední! HLE, Krteček, jak si mezi nimi pěkně pěkně hoví ! ... :-)

5 0
možnosti

Než abnormálně drahou pandu a její drahý provoz, tak raději nic.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS